Volledig interieurontwerp

Jij bent klaar met je huidige interieur en wil het gewoon totaal omgooien, all the way. Bij dit volledige interieuradvies adviseer ik je van A-Z. fabies stelt zorgvuldig een kleur-en materialenplan samen, indelingsplan én meubeladvies, maar we gaan verder dan dat! Naast een moodboard van je interieur maak ik ook een lichtplan, wat súper waardevol is om je interieur goed tot z’n recht te laten komen. Naast het lichtplan visualiseer ik de ruimte ook in 3D voor je, deze ontwerpen geven je een realistisch beeld en een kijkje naar de toekomstige ruimte. Als kers op de taart kom ik bij het stylingadvies de ruimte afstylen met de mooiste accessoires. Het is de investering dubbel en dwars waard, want van dit volledige interieurontwerp kun jij nog járen genieten!

Het inschakelen van een interieurstylist voor een volledig interieurontwerp zorgt ervoor dat jij begeleid en ontzorgd wordt in de vele keuzes die er te maken zijn én dat je in één keer voor een lange tijd een fantastisch samengesteld interieur hebt waar je je nog járen van kan genieten. Het is de investering dubbel en dwars waard! 

1. Kennismaking

Tijdens het kennismakingsgesprek maken we kennis met elkaar. Het maken van een interieurontwerp voor iemand thuis of een bedrijf is een persoonlijk proces. Ik vind het dan ook leuk om te weten wie er in het huis woont of wat de visie van je bedrijf is. Het geeft mij inspiratie en zorgt ervoor dat ik écht voor jou iets unieks ga ontwerpen. We bespreken welke ruimtes we gaan omtoveren en plannen de eerste vervolgafspraak in.

2. Moodboard

Naar aanleiding van onze kennismaking ga ik aan de slag om jullie wensen visueel te vertalen naar een abstract moodboard. Heb je zelf ideeën en inspiratiebeelden? Deel ze met me, we doen dit proces samen, want uiteindelijk ga jij in deze ruimte wonen of werken. Het moodboard is het uitgangspunt van het ontwerp. Krijg ik een GO? Dan ga ik verder met de rest van het ontwerp!

3. Kleur-en materialenplan

De basis van het moodboard geeft mij een uitgangspunt om de juiste kleuren en materialen te zoeken voor de ruimte. Het onderdeel waar fabies los kan gaan en de juiste combinaties gaan maken. Van kleur-en behang stalen tot advies voor de vloer, gordijnen, tegels. Het is het feestje ofwel de sfeermaker van het interieurontwerp!

4. Indelingsplan

Het is misschien wel de meest gestelde vraag. ”Hoe richt ik mijn huis in? En oh, het is zó belangrijk om een goed indelingsplan te hebben. Het is de basis van je interieur. Hoe ziet jouw dagelijkse routine eruit? Wil je koffie drinken aan een barretje? Is veel opbergruimte belangrijk? Zit je graag samen met het hele gezin op de bank voor de tv en is de woonkamer dé plek om optimaal te genieten? Ik denk met je mee en neem deze belangrijke punten mee in het indelingsplan. Een goed indelingsplan is namelijk meer dan alleen bepalen waar de bank en eetkamer komt. Ik ontwerp twee voorlopige indelingsplannen om vervolgens één definitieve indeling te kiezen.

5. Meubeladvies

In het meubeladvies komen de kleuren en materialen van het kleur-en materialenplan bij elkaar. Vervolgens komen deze kleuren, materialen en inspiratiebeelden bij het meubeladvies tot leven in daadwerkelijke meubels en accessoires. Met een shoplist kun jij direct aan de slag om al je meubels te bestellen!

6. Lichtplan

Vaak een vergeten onderdeel wanneer mensen aan de slag gaan met het inrichten van ruimtes: het lichtplan. Een goed lichtplan kan een ruimte tot leven laten komen en helpt je om de gemaakte keuzes van kleur tot meubels te laten stralen. Daarom is dit eigenlijk onmisbaar voor je interieurontwerp. Aan de hand van layered lightning, diffuus en direct licht, routing en meer kan ik je hiermee helpen.

7. 3D Visualisaties

3D Visualisaties geven je nét dat zetje om alle ”out of the box” ideeën voor je te zien en ook te durven toepassen. Door een realistische visual van de ruimte krijg jij een kijkje in de toekomst!

8. Sfeerpresentatie

Alle adviezen komen als laatste stap samen in de sfeerpresentatie. De inspiratiebeelden, kleurstalen, materialen, indelingsplannen, het meubeladvies, lichtplan en 3D visualisaties geven je een blik in de toekomst. Als kers op de taart ontvang je alle stalen en adviezen ook nog op papier. Klaar voor de start? Inrichten maar!

9. Stylingadvies

Styling en accessoires, het maakt een ruimte persoonlijk en écht af. Daarom ga ik na het ontwerp altijd verder en zorg er ook voor dat je ruimte met de mooiste accessoires wordt afgestyled. Fabies komt met een busje vol spullen richting jou. Stylen maar!

1 + 9 =