Basis interieurontwerp

Je hebt al een prachtige basis in je huis of bedrijf, maar je mist gewoon wat durf, kleur en een samenhangend geheel.     Dan is dit pakket perfect voor jou!  Fabies borduurt voort op de basis die er al is en vult deze aan met een zorgvuldig samengesteld kleuren-en materialenplan, indelingsplan én meubeladvies!

1. Kennismaking

Tijdens het kennismakingsgesprek maken we kennis met elkaar. Het maken van een interieurontwerp voor iemand thuis of een bedrijf is een persoonlijk proces. Ik vind het dan ook leuk om te weten wie er in het huis woont of wat de visie van je bedrijf is. Het geeft mij inspiratie en zorgt ervoor dat ik écht voor jou iets unieks ga ontwerpen. We bespreken welke ruimtes we gaan omtoveren en plannen de eerste vervolgafspraak in.

2. Moodboard

Naar aanleiding van onze kennismaking ga ik aan de slag om jullie wensen visueel te vertalen naar een abstract moodboard. Heb je zelf ideeën en inspiratiebeelden? Deel ze met me, we doen dit proces samen, want uiteindelijk ga jij in deze ruimte wonen of werken. Het moodboard is het uitgangspunt van het ontwerp. Krijg ik een GO? Dan ga ik verder met de rest van het ontwerp!

3. Kleur-en materialenplan

De basis van het moodboard geeft mij een uitgangspunt om de juiste kleuren en materialen te zoeken voor de ruimte. Het onderdeel waar fabies los kan gaan en de juiste combinaties gaan maken. Van kleur-en behang stalen tot advies voor de vloer, gordijnen, tegels. Het is het feestje ofwel de sfeermaker van het interieurontwerp!

1. Indelingsplan

Het is misschien wel de meest gestelde vraag. ”Hoe richt ik mijn huis in? En oh, het is zó belangrijk om een goed indelingsplan te hebben. Het is de basis van je interieur. Hoe ziet jouw dagelijkse routine eruit? Wil je koffie drinken aan een barretje? Is veel opbergruimte belangrijk? Zit je graag samen met het hele gezin op de bank voor de tv en is de woonkamer dé plek om optimaal te genieten? Ik denk met je mee en neem deze belangrijke punten mee in het indelingsplan. Een goed indelingsplan is namelijk meer dan alleen bepalen waar de bank en eetkamer komt. Ik ontwerp twee voorlopige indelingsplannen om vervolgens één definitieve indeling te kiezen.

2. Meubeladvies

In het meubeladvies komen de kleuren en materialen van het kleur-en materialenplan bij elkaar. Vervolgens komen deze kleuren, materialen en inspiratiebeelden bij het meubeladvies tot leven in daadwerkelijke meubels en accessoires. Met een shoplist kun jij direct aan de slag om al je meubels te bestellen!

3. Sfeerpresentatie

Alle adviezen komen als laatste stap samen in de sfeerpresentatie.De inspiratiebeelden, kleurstalen, materialen, indelingsplannen en het meubeladvies geven je een blik in de toekomst. Als kers op de taart ontvang je alle stalen en adviezen ook nog op papier. Klaar voor de start? Inrichten maar!

Contactformulier

6 + 11 =

Ik wil een compleet advies!