Bedrijfs-inrichting

Begin 2023 werd ik benadert door louder. brand activation of ik een interieurontwerp voor de kantoorruimtes van hun pand wilde maken. Oh yes, want bedrijfsinrichtingen: dat is wat ik doe! Moodboards, nieuwe kleuren en behang op de muur, meubels én vooral veel toffe styling om het echt gezellig aan te kleden.

Ben je benieuwd naar het proces en vooral het eindresultaat? Scroll dan maar lekker mee!

Flexa kleur van het jaar 2023
Kleurstalen
Before
Wild Wonder
Materialen
interieuradvies aan huis

Bedrijfsinrichting ‘s-Hertogenbosch

Louder. brand activation is een bedrijf wat bruist van de energie en creativiteit en dit ook wilde vertalen naar het interieur van hun eigen kantoorruimtes. De nét nieuw ontworpen huisstijl en branding van louder knalt van kleur en was dus voor mij een mooi uitgangspunt om aan de slag te gaan met het concept & moodboard. De kleuren blauw, groen, lichtroze en donker roze van de huisstijl waren de inspiratie voor de beddrijfsinrichting van deze vier verschillende ruimtes. Vervolgens was het tijd om deze te vertalen naar een kleur-en materialenplan, meubels, maar ook de volledige styling werd verzorgd door fabies. Op zoek naar de leukste accessoires in winkels, online en bij mijn vaste leveranciers stylde ik de ruimtes op en top af in stijl. Over een stylish bedrijfsinrichting gesproken!

Slaapkamer Make-Over Flexa
Wild Wonder en Soothing Moss

Ben jij dat bedrijf die tegen witte muren aankijkt en ook toe bent aan zulke inspiratievolle kantoor ruimtes? Plan dan een vrijblijvende intake in en dan gaan we aan de slag om ook jouw ruimtes  te laten knallen.

Slaapkamer Make-Over Flexa
Slaapkamer make-over

Contact

Let’s get in touch!

Wil jij jouw huis sfeervoller en kleurrijke inrichten? Of heb je als bedrijf behoefte aan een weerspiegeling van de identiteit in je interieur? Wil je een interieuradvies aan huis of juist een volledig interieurontwerp waarbij ik je als interieurstylist volledig adviseer van A-Z? 

Vul het contactformulier in om een vrijblijvende afspraak te maken. Uiteraard kun je me ook bellen of mailen. Wellicht ontmoeten wij elkaar dan binnenkort om samen te gaan werken aan jouw interieur.

Liefs, fabies

fabies als interieurstylist bij buro90
Kleuren en materialen illustratie huisstijl fabies
Email

info@fabies.nl

Address

op uw locatie en interieurpresentaties bij buro90