Bedrijfsinrichting restaurant 

AAG, ‘s-Hertogenbosch

Het interieur van een kantoor tegenwoordig is niet meer enkel een bureau met een computer in een saaie kleurloze ruimte. In deze tijd wil je, je medewerkers prikkelen om naar kantoor te komen en in een sfeervolle omgeving samen te komen voor brainstormsessies en vergaderingen. 

In het voorjaar van 2020 heb ik voor AAG een interieurontwerp gemaakt voor het bedrijfsrestaurant én een extra ruimte die multifunctioneel inzetbaar is. De bedrijfsinrichting kreeg een compleet nieuwe look & feel waar ontmoeten en verbinden centraal staat. 

Deze ontmoetingsplek leent zich er uitstekend voor om een goede kop koffie te drinken met een collega of klant. Wanneer je toe bent aan een ‘change of scenery’ kun je hier je laptopje open klappen en verder werken aan je project. Zie het als een soort van flexplek binnen je bedrijf. Daarnaast kun je hier ook een vrijdagmiddag- borrel met je collega’s drinken én het belangrijkste is natuurlijk dat je hier samen komt om lekker te lunchen in een sfeervolle omgeving!

Voor dit bedrijf heb ik een volledig interieurontwerp mogen maken, van A-Z. Van kleur-en materialenplan tot lichtplan en stylingadvies.

Styling planten
Bedrijfsinrichting
Bedrijfsinrichting
Bedrijfsinrichting
Bedrijfsinrichitng