Koffietafelboeken, waarom favoriet bij fabies?

Koffietafelboeken in huis, ze zijn tijdloos, staan bomvol inspiratie en liggen knap in je interieur. Ik ben fan en daarom heb ik mijn favorieten (interieur)boeken op een rijtje gezet!

Trendboeken vertellen iets over je persoonlijkheid, wat voor interesses je hebt | reizen | kunst | interieur | koken én daarnaast liggen ze altijd knap te wezen in je interieur, vóóral op een boekenstandaard. Nu heb ik veel interieur gerelateerde boeken op de plank liggen (what else?!) en ik heb deze even voor je op een rijtje gezet ter inspiratie to treat yourself of om te geven als (verjaardags) cadeau.

Interieurboeken zijn tijdloos in tegenstelling tot tijdschriften en je kunt ze altijd openslaan voor een dosis inspiratie, dús echt de moeite waard om aan te schaffen.

   INTERIOR       DESIGN

 COLORS      BOOKS

Styling hoekje op een dressoir met mooie tafelboeken en boekenstandaard
The complete book of colourful interiors in een gezellige setting voor mijn favorieten interieurboeken blog.

The complete book of colourful interiors

We beginnen meteen met een pareltje. In dit interieurboek staan inspirerende foto’s en adviezen van kleurexperts over het creëren van verbluffende kleurencombinaties in interieurs. Verschillende woonstijlen komen voorbij: van eclectisch tot klassiek en van design tot etnische interieurs. Per kleur DO’s en DON’ts en praktische tips die je helpen om kleur in je interieur te integreren. Zo lees je over hoe groen een goede kleur is in je slaapkamer, lichtblauw inspireert voor je kantoor en waarom je de vijfde muur in de ruimte (hallo plafond!) zeker niet moet vergeten.

Tips over wat je wel en niet moet doen in een interieur
Interieurplaatjes in een interieurboek

Oost West, Thuis Best?

THUIS BEST heb ik recent toegevoegd aan m’n collectie. Dit boek, geschreven door Froukje de Both en Leonie Hendrikse: steengoede interieurontwerper, geeft jou handvatten om je droominterieur te creëren. De pagina’s zijn gevuld met inspirerende interieurfoto’s en praktische tips.

Wil je zelf aan de slag met een persoonlijk interieurplan, beginnend met het maken van heartmapping-oefeningen en een een vision board? Dan is dit het perfecte interieurboek voor jou! Zelf kocht ik hem omdat er zelfs voor een interieurjunkie als ik heel veel leuke  tips in staan! 

Shop ‘m hier: Thuis best 

Interieurboek THUIS BEST vol inspirerende interieruplaatjes
Interieurontwerp nisje bij de eetkamer waar een botanisch behang gecombineerd is met naturel tinten.

HK LIVING LOOKBOOK

HK LIVING fans raise your hands! Fan van dit bekende interieurmerk en wil je wegdromen bij de prachtige meubels die ze hebben in hun uitgebreide collectie? Dan is dit boek een must. Je koopt het boek voor een prikkie: €24,95, !

Kun je tijdens het wegdromen nog even doorsparen voor de JAX bank, berber vloerkleed of voor die retro tafellamp!

Kantoor inrichting met het studio pallet van flexa

Shop ‘m hier: HK LIVING LOOKBOOK 

Kelly Wearstler – Evocative Style

De hardcore interieurjunkies zullen wegsmelten bij de designs van de Amerikaanse interieurontwerper Kelly Wearstler. De ontwerpen die zij maakt voor hotels, winkels en bizar grote mansions zijn echt om van te drómen. Dit interieurboek geeft je een heerlijk kijkje in de ontwerpen van haar. Heerlijk om doorheen te bladeren en is wat mij betreft met een grafische print als cover hét perfecte koffietafelboek.

Kelly Wearstler tafelboek
Veldboeket, tafelboeken en kunst op een dressoir

Delicious Places

De naam zegt het al: als je net als ik ook een foodie en interieur lover bent dan is dit trendboek een top tip voor jou! In de ‘’Delicious Places’’ staan tips voor restaurants, cafés en bars over heel de wereld én dan ook nog uiteraard gespot op een knap interieur. De inrichting van deze horeca gelegenheiden hebben naast een stijlvol interieur ook ieder een unieke beleving die begint zodra je de horeca gelegenheid instapt. Doordachte concepten van branding tot behind the scenes en over hoe duurzaam te ontwerpen. 

Shop ‘m hier: Delicious Places

interieurboeken

The Kinfolk Home

Minimalistisch, rustgevend, dit trendboek verwelkomt je in 35 verschillende interieurs over de hele wereld waarin ze ieder ingaan op de manier waarop het interieur aangepast is op hun lifestyle. Beentjes omhoog, theetje in je hand en wegdromen bij deze prachtige interieurplaatjes en verhaaltjes. 

Shop ‘m hier: The Kinfolk Home

Tonen lamp, dressoir, hk living art work
tafelboek, fest tafel, twisted candle en fruitschaal

Contact

Let’s get in touch!

Wil jij jouw huis sfeervoller en kleurrijke inrichten? Of heb je als bedrijf behoefte aan een weerspiegeling van de identiteit in je interieur? Wil je een interieuradvies aan huis of juist een volledig interieurontwerp waarbij ik je als interieurstylist volledig adviseer van A-Z? 

Vul het contactformulier in om een vrijblijvende afspraak te maken. Uiteraard kun je me ook bellen of mailen. Wellicht ontmoeten wij elkaar dan binnenkort om samen te gaan werken aan jouw interieur.

Liefs, fabies

fabies als interieurstylist bij buro90
Kleuren en materialen illustratie huisstijl fabies

Email

Address

op uw locatie en interieurpresentaties bij buro90