Flexa kleur

van het jaar

2023

Ieder jaar brengt Flexa weer een kleur van het jaar uit. De kleur ”Wild Wonder” staat in 2023 in de hoofdrol en ik mocht van Flexa aan de slag gaan met deze kleur. Wild Wonder is een natuurlijke tint, geïnspireerd op de natuur, met name op de kleur van tarwe en heel goed te combineren met veel andere kleuren.

Flexa kleur van het jaar 2023
iets met je kunt nooit genoeg sierkussens hebben?
Kleurstalen
Before
Wild Wonder
Materialen
interieuradvies aan huis

Welke kleuren passen bij Wild Wonder? 

Wild Wonder, als je het al tot je verbeelding laat spreken doet het mij direct denken aan de natuur, rust, warmte en frisheid…

Wat zo fijn is bij Flexa, is dat ze altijd om de kleur van het jaar heen 4 kleurpalletten uitbrengen. Zo kun je op een gemakkelijke manier kleuren combineren op de muur, maar het is ook een basis om te gebruiken in bijvoorbeeld je meubels en accessoires. Lush, Buzz, Raw en Flow zijn de namen van de vier kleurballetten en ik ging aan de slag met het Lush Pallet waar ik naast Wild Wonder aan de slag ging met Soothing Moss en Misted Grey.

Voor mijn slaapkamer wilde ik juist nog meer die warmte opzoeken en echt een cocoon gevoel creëren. Ik koos daarom voor een hoge lambrisering van Soothing Moss, Wild Wonder boven de lambrisering en Misted Grey op de kozijnen en deur.

Slaapkamer Make-Over Flexa
Wild Wonder en Soothing Moss

Voor de accenten heb ik het juist in hetzelfde kleurenpallet gehouden, omdat ik echt vooral die rust wilde in de slaapkamer, maar je kunt deze kleuren juist ook weer fantastisch combineren met Blue Glaze, Silver Mauve en Dark Tulip.

Slaapkamer Make-Over Flexa
Slaapkamer make-over

Contact

Let’s get in touch!

Wil jij jouw huis sfeervoller en kleurrijke inrichten? Of heb je als bedrijf behoefte aan een weerspiegeling van de identiteit in je interieur? Wil je een interieuradvies aan huis of juist een volledig interieurontwerp waarbij ik je als interieurstylist volledig adviseer van A-Z? 

Vul het contactformulier in om een vrijblijvende afspraak te maken. Uiteraard kun je me ook bellen of mailen. Wellicht ontmoeten wij elkaar dan binnenkort om samen te gaan werken aan jouw interieur.

Liefs, fabies

fabies als interieurstylist bij buro90
Kleuren en materialen illustratie huisstijl fabies
Email

info@fabies.nl

Address

op uw locatie en interieurpresentaties bij buro90