Flexa Bright Skies Make-Over

Fotostyling

Als interieurstylist creëer ik een prikkelend beeld, zodat jouw product of merk op de juiste manier gepositioneerd wordt. In een wereld waarin alles steeds sneller gaat, de gemiddelde websitebezoeker maar 10 seconde een website bezoekt en we massaal online shoppen is het namelijk enorm belangrijk om een sterke visuele identiteit van jouw merk of product neer te zetten. Om uniek te zijn en op te vallen is het daarom erg belangrijk om te werken aan je fotografie en styling ofwel je fotostyling.

Kortom: in een wereld waar we worden overspeeld met beelden, móét je een goede eerste indruk maken, zodat men jouw product of merk onthoudt en dus sneller koopt! 

Wil jij jouw product, merk of interieur op de juiste manier op beeld zetten? 

Interieurstyling appartement Den Bosch

Daar kan fabies je mee helpen. Of het nou voor de ontwikkeling is van een nieuwe website, catalogus, productie voor een tijdschrift óf beelden op instagram, ik help je door de juiste fotostyling aan mooi beeldmateriaal. De aanpak voor iedere fotoshoot is anders, aangezien ieder product en merk uniek is, maar ik kan je één ding verklappen: jouw product staat na wat magische fotostyling tijdens een fotoshoot zonder twijfel in de hoofdrol te stralen.

fabies denkt mee in het concept, waarin jouw visie en wensen naar voren komen en verzorgt ook de uitvoering van de juiste locatie en styling. Met een duidelijk concept en moodboard als uitgangspunt zal het samenspel van de zorgvuldig gekozen kleuren, materialen,  compositie en styling elementen zorgen voor het overbrengen van het verhaal en dus de juiste visuele identiteit. In samenwerking met een goede fotograaf zetten wij een prikkelend beeld neer. 

Veldboeket, tafelboeken en kunst op een dressoir

Contact

Let’s get in touch!

Ben jij bezig met de ontwikkeling van een nieuwe website, catalogus, productie voor een tijdschrift, óf beelden op instagram, maar ontbreekt het nog aan mooi beeldmateriaal? En wil jij met jouw fotostyling aan de slag gaan?

Laat me weten hoe ik je van dienst kan zijn door een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen. Bel of mail me en wie weet spreken we elkaar dan binnenkort!

Liefs, fabies

fabies als interieurstylist bij buro90
Email
Address

op uw locatie en interieurpresentaties bij buro90