Interieur

advies

aan huis

Het interieuradvies aan huis, wat is dat nou precies? Een interieuradvies aan huis is een uitgebreide brainstormsessie waarin we binnen 2 uur een frisse wind door je interieur laten waaien. Durf je net niet de laatste beslissingen zelf te nemen qua kleur, behang, indeling of aanvullende meubels? Met een krat vol kleurstalen, behang, stofjes, tijdschriften en trendboeken gaan we op zoek naar het gevoel en de sfeer die je in je huis wil aanbrengen. Na zo’n advies kun je direct aan de slag met je interieur!

Dutch Design Week
fabies met haar kratje vol stalen
Moodboard
interieuradvies aan huis

Kleuren, materialen, inspiratiebeelden en meer…

puzzelen met

je interieur.

Interieuradvies aan huis in Den Bosch?

Wil jij dus aan de slag met je interieur, maar wil je geen volledige begeleiding hierbij, omdat je het ook gewoon super leuk vindt om zelf aan de slag te gaan?

Dan is het interieuradvies aan huis de perfecte aanpak voor jou! Vul van tevoren een vragenlijst in, stuur me foto’s op van de ruimte én als extra kun je mij alvast foto’s opsturen van inspiratiebeelden waar je blij van wordt, zodat ik m’n kratje met spullen daarop kan aanpassen.

Net wat langer nodig dan twee uur, omdat je meerdere ruimtes wil behandelen? Dan kunnen we ook een ochtend of middag à 3 uur inplannen. Bij fabies heet het interieuradvies de interieurdate met fabies. Klik hier als je nog meer informatie wil over de interieurdate.

See you soon?!

Contact

Let’s get in touch!

Wil jij jouw huis sfeervoller en kleurrijke inrichten? Of heb je als bedrijf behoefte aan een weerspiegeling van de identiteit in je interieur? Wil je een interieuradvies aan huis of juist een volledig interieurontwerp waarbij ik je als interieurstylist volledig adviseer van A-Z? 

Vul het contactformulier in om een vrijblijvende afspraak te maken. Uiteraard kun je me ook bellen of mailen. Wellicht ontmoeten wij elkaar dan binnenkort om samen te gaan werken aan jouw interieur.

Liefs, fabies

fabies als interieurstylist bij buro90
Kleuren en materialen illustratie huisstijl fabies
Email

info@fabies.nl

Address

op uw locatie en interieurpresentaties bij buro90