Interieurdate

Het interieuradvies aan huis, ofwel de interieurdate met fabies, is perfect voor jou wanneer je wel al ideeën hebt voor je interieur, maar niet weet hoe je ze kunt toepassen en toch wel het oog van een interieurstylist kan gebruiken. Aan de hand van een korte intake en een vragenlijst verdiep ik me voorafgaand van de afspraak in de ruimtes die we gaan bespreken. Mijn kratje met kleurstalen, behangstalen, materialen, inspiratiebeelden en trendboeken pas ik volledig aan op jouw stijl. Hiermee kunnen we on the spot beginnen aan een moodboard voor jouw interieur. Binnen twee uur antwoorden op al je creatieve vragen, samen keuzes maken, sfeer en kleur bepalen en direct met fabies tips en tricks aan de slag!

Interieuradvies aan huis
Interieuradvies aan huis
fabies interieur & styling

Telefoon:

06 81 97 05 56

Email

info@fabies.nl

Ik heb een interieurstylist nodig!

Contactformulier

10 + 4 =

Stapje verder met je interieur?