Interieurontwerp woon-en eetkamer Hilversum

Voor dit project mocht ik een interieurontwerp maken voor de gehele benedenverdieping, de slaapkamer én werkkamer. Als interieurstylist is ieder project weer anders en uitdagend. Met het oog op de styling trends van het moment, maar ook op een tijdloos ontwerp begon ik met het maken van een moodboard om de algemene sfeer te bepalen.

Vanuit daar ben ik verder gaan werken aan een passend indelingsplan, het zoeken naar de juiste inspiratiebeelden, kleuren en materialen, het maken van een lichtplan en 3D visualisaties.

Styling met producten van madame garage, sostrene grene en persoonlijke accessoires
Verlichting in een interieurontwerp Hilversum
Grafische prints op kussens

Interieurpresentaties geef ik altijd bij mijn flexplek Buro90. Van kleuren en materialen tot 3D visualisaties. In de tafelvullende presentatie komt alles samen en neem ik je in jouw toekomstige ruimte.

Interieurontwerp door fabies

De basis van deze woning is opgebouwd met een  natuurlijk en aards kleurenpallet, maar is spannend gemaakt door bepaalde contrasten toe te voegen. Contrasten zoals zwarte kozijnen,  verlichting met een grafische twist, een posterwand met verschillende groottes, kleuren en prints en behang in de eetkamer.

De klanten namen een volledig interieurontwerp af, waar ik ze van A-Z begeleidde en zo ook mochten genieten van een stylingadvies. Met een bus vol spullen kom ik dan nog de mooiste accessoires neerzetten, zodat de ruimte mooi aangekleed wordt.

Kleur-en materialenplan
Klassiek slaapkamer ontwerp

Voor iedere ruimte maak ik altijd een apart interieurontwerp, zo ook voor de slaapkamer. Het uitgangspunt van deze kamer was een hotel chique vibe. De sierlijsten in combinatie met deze oud-roze kleur, de koperen details en het donkere antraciet wat terug komt in het bed en de gordijnen zorgen voor een fijne sfeer.