Kerst met Flexa

Zelf in huis een kerstsfeer creëren zonder dat je een hele muur hoeft te verven? Ik deed het samen met Flexa! Als basis heb ik de kleur Brave Ground genomen in combinatie met nog twee aanvullende kleuren van het TRUST pallet; Worthy Clay en Solid Rock. Ik neem jullie mee in het proces hoe je op een laagdrempelige manier een gezellige sfeer kunt creëren. 

Eigenlijk is dit hele idee van het verven van een grote plaat ontstaan, doordat ik zelf in een studio woon waar je de muren niet mag schilderen. *stilletjes huil ik van binnen, want het liefste verf en behang ik al m’n muren*. Maar daardoor laten we ons niet uit het veld slaan! Het verven van een plaat kan de perfecte oplossing zijn om toch wat kleur aan te brengen in je huis! Voordat je de plaat kunt verven behandel je deze voor door deze stofvrij te maken, reinigen met St Marc en dan een primerlaag aan brengen. 

Let the fun begin!

Voor de kerst shoot leek het mij sfeervol om een boog te schilderen in drie kleuren, weer eens wat anders en naar mijn idee erg passend bij kerstmis! Door middel van een punaise, liniaal, potlood en tape heb ik de boog weten te fabriceren. Voordat ik hieraan begon heb ik even een illustratie gemaakt van welke kleuren ik waar wilde, dit werkt wel zo makkelijk!

Na het schilderen is het een kwestie van stylen. Maak je niet druk om het feit dat je niet allemaal dezelfde borden en glazen hebt. Diversiteit staat speels en door van alles wat te hebben valt dit niet eens op! Koop wat stijlvolle kaarsen, de twisted candels zijn momenteel hot hot hot, een feestelijke kerstster, trek wat leuke linten uit je laatje en je bent helemaal ready!

Sereen, ingetogen, maar toch ook een warme en gezellige kerst setting! Iets waar we in deze tijd toch allemaal behoefte aan hebben!