Lichtplan laten maken

Licht, waar zouden we zonder zijn? Het is een van de belangrijkste onderdelen van een interieur. Toch zie ik vaak dat licht een vergeten onderdeel is bij mensen thuis. De plekken van de spots worden bepaald, er wordt een lamp boven de tafel gehangen en klaar is kees. Zó zonde, want met licht kun je een theater maken van je huis, waardoor álles beter tot z’n recht komt. Kortom, licht maakt of breekt een interieur!

Interieurontwerp woonkamer Hilversum
Tonone lamp, dressoir, hk living art work

Lichtplan tips

Verdiep je zelf in het maken van een goed lichtplan of laat een professional, zoals ik, je adviseren over het maken van een lichtplan voor je woonkamer, eetkamer of hele woning. Van een goed lichtplan heb je járenlang plezier en het is de investering dubbel en dwars waard.

Interieur styling met lamp van madame garage

Wil jij een lichtplan laten maken voor je woonkamer, eetkamer of gehele woning? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan en let’s light up the room!

Light it up!

Als interieurstylist ben ik dagelijks bezig met het maken van moodboards, het zoeken van mooie  kleurcombinaties met prints en designs, perfecte indelingen en bijpassende meubels, maar een lichtplan hoort ook bij een interieurontwerp. Vorig jaar volgde ik een tweedaagse cursus bij de lichtschool en spijkerde ik mijn kennis over licht bij. Als zzp’er blijf ik graag op de hoogte van de nieuwste kennis en trends in mijn vakgebied. Nu kan ik je nóg beter adviseren met een lichtplan. Wat voor soorten verlichting moet je hebben in huis, hoe check je of je voldoende verlichting hebt, hoe creëer je met layered lighting een perfect lichtplan en wat is de mooiste kleurtemperatuur in huis? Mijn liefde voor licht is sindsdien is alleen maar gegroeid en zo ook mijn lijstje aan tips voor toffe lampen.

horeca inrichting
Bedrijfsinrichting

fabies blog

Meer zien van mijn interieur en styling projecten? Neem een kijkje op mijn blog of op de rest van mijn website.

Bedrijfsinrichting louder. brand activation

Bedrijfsinrichting louder. brand activation

Bedrijfs-inrichtingBegin 2023 werd ik benadert door louder. brand activation of ik een interieurontwerp voor de kantoorruimtes van hun pand wilde maken. Oh yes, want bedrijfsinrichtingen: dat is wat ik doe! Moodboards, nieuwe kleuren en behang op de muur, meubels én...

Flexa kleur van het jaar 2023

Flexa kleur van het jaar 2023

Flexa kleur van het jaar 2023Ieder jaar brengt Flexa weer een kleur van het jaar uit. De kleur ''Wild Wonder'' staat in 2023 in de hoofdrol en ik mocht van Flexa aan de slag gaan met deze kleur. Wild Wonder is een natuurlijke tint, geïnspireerd op de natuur, met name...

Kerstdecoratie in huis

Kerstdecoratie in huis

Kerstdecoratie in huis Is jouw huis al helemaal in kerstsferen? Nee, nog niet? Geen zorgen, in deze blog geef ik je 5 tips hoe je in een handomdraai kerstsfeer aan kunt brengen in je huis. Het hoeft namelijk lang niet altijd zo uitbundig te zijn om gezelligheid in...