Lichtplan laten maken

Licht, waar zouden we zonder zijn? Het is een van de belangrijkste onderdelen van een interieur. Toch zie ik vaak dat licht een vergeten onderdeel is bij mensen thuis. De plekken van de spots worden bepaald, er wordt een lamp boven de tafel gehangen en klaar is kees. Zó zonde, want met licht kun je een theater maken van je huis, waardoor álles beter tot z’n recht komt. Kortom, licht maakt of breekt een interieur!

Interieurontwerp woonkamer Hilversum
Tonone lamp, dressoir, hk living art work

Lichtplan tips

Verdiep je zelf in het maken van een goed lichtplan of laat een professional, zoals ik, je adviseren over het maken van een lichtplan voor je woonkamer, eetkamer of hele woning. Van een goed lichtplan heb je járenlang plezier en het is de investering dubbel en dwars waard.

Interieur styling met lamp van madame garage

Wil jij een lichtplan laten maken voor je woonkamer, eetkamer of gehele woning? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan en let’s light up the room!

Light it up!

Als interieurstylist ben ik dagelijks bezig met het maken van moodboards, het zoeken van mooie  kleurcombinaties met prints en designs, perfecte indelingen en bijpassende meubels, maar een lichtplan hoort ook bij een interieurontwerp. Vorig jaar volgde ik een tweedaagse cursus bij de lichtschool en spijkerde ik mijn kennis over licht bij. Als zzp’er blijf ik graag op de hoogte van de nieuwste kennis en trends in mijn vakgebied. Nu kan ik je nóg beter adviseren met een lichtplan. Wat voor soorten verlichting moet je hebben in huis, hoe check je of je voldoende verlichting hebt, hoe creëer je met layered lighting een perfect lichtplan en wat is de mooiste kleurtemperatuur in huis? Mijn liefde voor licht is sindsdien is alleen maar gegroeid en zo ook mijn lijstje aan tips voor toffe lampen.

horeca inrichting
Bedrijfsinrichting

fabies blog

Meer zien van mijn interieur en styling projecten? Neem een kijkje op mijn blog of op de rest van mijn website.

Kerstdecoratie in huis

Kerstdecoratie in huis

Kerstdecoratie in huis Is jouw huis al helemaal in kerstsferen? Nee, nog niet? Geen zorgen, in deze blog geef ik je 5 tips hoe je in een handomdraai kerstsfeer aan kunt brengen in je huis. Het hoeft namelijk lang niet altijd zo uitbundig te zijn om gezelligheid in...

Interieuradvies aan huis

Interieuradvies aan huis

Interieur advies aan huisHet interieuradvies aan huis, wat is dat nou precies? Een interieuradvies aan huis is een uitgebreide brainstormsessie waarin we binnen 2 uur een frisse wind door je interieur laten waaien. Durf je net niet de laatste beslissingen zelf te...

Woonbeurs 2022

Woonbeurs 2022

Woon beurs 2022Oktober woonmaand, wilde woonweken, oktober is de maand van het wonen. De kleuren van het jaar 2023 worden onthuld, nieuwe collecties worden gelanceerd, er wordt met flinke kortingen gegooid én daarnaast is er dan ook nog bakken met inspiratie op te...