Milaan design

week 2023

Alweer twee maanden geleden bezocht ik de Milaan Design Week; Salone del Mobile 2023. Hier presenteerde de grootste vooruitstrevende merken hun nieuwste collecties en kon je, je laten verwonderen over de nieuwste trends. In het kort, kleur, chrome, wandkleden, organisch design en daardoor ook weer het binnen met buiten verbinden. Meer weten over de interieurtrends die ik zag op Milaan Design Week? Lees hier voor interieurtrends die mij opvielen en laat je daarnaast ook gewoon lekker meenemen door fijne plaatjes. 

Milaan Design Week 2023
Milaan Design Week 2023
Milaan Design Week 2023
Milaan Design Week 2023
Milaan Design Week 2023
Milaan Design Week 2023

Interieurtrends 2023

KLEUR!

Kleurliefhebbers opgelet, we zagen het al op de vtwonen en design beurs, de libelle zomerweek, maar ook in de collecties van diverse interieurmerken. Kleur is hot! Hoe meer hoe beter, combineren met verschillende prints, stoffen en materialen om een zo rijk, contrasterend, levendig mogelijk interieur te creëren. Voor mij als kleurlover een groot feest, want ik vond de Japandi trend mooi, maar voor mij iets te veilig. Durf jij het aan? 

Milaan Design Week 2023
Milaan Design Week 2023
Milaan Design Week 2023

BINNEN NAAR BUITEN

Deze trend zien we ieder jaar terug komen, maar dit jaar waren er ook veel merken waarvan ik de collectie zó goed was dat ik me oprecht af vroeg of dit ook voor buiten bestemd was. Zo liepen wij het prachtige Bagni Misteriosi in waar Gubi een fantastische binnen-en buitencollectie in een betoverende omgeving presenteerde. Nu al aan het sparen voor zo’n heerlijke fauteuil in onze tuin later. 

CHROME

Waar we de afgelopen jaren van koper naar messing en brass gingen in materialen voor accessoires en details in keukens en badkamers maakt chrome, zilver en RVS weer een comeback naar de jaren zestig, toen een futuristische look centraal stond. Met zilver kun je een feestelijke, krachtige en luxe sfeer neerzetten, het hele jaar door. Zilveren spiegels, kandelaren en misschien is jou de zilveren broek op festival wel opgevallen? Nadat je dit hebt gelezen zal het je overal op gaan vallen! 

Milaan Design Week 2023
Milaan Design Week 2023
Milaan Design Week 2023

Contact

Let’s get in touch!

Wil jij jouw huis sfeervoller en kleurrijke inrichten? Of heb je als bedrijf behoefte aan een weerspiegeling van de identiteit in je interieur? Wil je een interieuradvies aan huis of juist een volledig interieurontwerp waarbij ik je als interieurstylist volledig adviseer van A-Z? 

Vul het contactformulier in om een vrijblijvende afspraak te maken. Uiteraard kun je me ook bellen of mailen. Wellicht ontmoeten wij elkaar dan binnenkort om samen te gaan werken aan jouw interieur.

Liefs, fabies

fabies als interieurstylist bij buro90
Kleuren en materialen illustratie huisstijl fabies
Email

info@fabies.nl

Address

op uw locatie en interieurpresentaties bij buro90