Styling Flexa

Als interieurstylist zorg ik ervoor dat ik altijd op de hoogte ben van de laatste trends op het gebied van interieur en styling. Ieder jaar lanceert Flexa een nieuwe kleur van het jaar, dit jaar werd dit Bright Skies. Als interieurstylist is Flexa een van mijn favorieten merken om mijn adviezen mee uit te werken. Ik stond dan ook te springen zodra ik hoorde dat ik voor hen aan de slag mocht om een make-over uit te voeren. De kleur van het jaar komt met vier kleurpalletten eromheen. Mijn make-over is gerealiseerd met kleuren uit het studio-pallet. In de hoofdrol Bright Skies op het maatwerk bureau met daarnaast Lady Lavender op het plafond en Fine Cream op de muren.

Flexa Bright Skies Make-Over

Bright Skies

Ieder jaar lanceert Flexa de kleur van het jaar. Dit jaar werd er gekozen voor Bright Skies. Deze kleur is een reactie op de moeilijke corona tijd. 2022 ingaan met een frisse blauwe kleur die licht, lucht, rustgevend is en een positief effect heeft op de mens. Met de lichtblauwe tint krijg je het gevoel dat je de lucht in huis haalt. 

Verfkleuren

fabies x flexa

Voor de make-over van mijn kantoor koos ik dus kleuren uit het studio pallet van Flexa. Vervolgens ben ik een ontwerp gaan maken voor het interieur van mijn kantoor. Het maatwerkbureau gaf ik de kleur Bright Skies, omdat blauw kalmeert, inspireert en positieve energie geeft. Dat kun je altijd wel gebruiken tijdens het werken! Lees op mijn blog hoe ik te werk ging met schilderen, behangen en het maken van het maatwerkbureau.