Woon

beurs

2022

Oktober woonmaand, wilde woonweken, oktober is de maand van het wonen. De kleuren van het jaar 2023 worden onthuld, nieuwe collecties worden gelanceerd, er wordt met flinke kortingen gegooid én daarnaast is er dan ook nog bakken met inspiratie op te doen op de woonbeurzen.

Lees hier welke beurs je niet mag missen!

Dutch Design Week
fabies @ DDW  2019
vtwonen & design beurs

vtwonen & design beurs

De vtwonen & design beurs is één van de grootste woonbeurzen van Nederland, dit jaar vindt deze beurs van 4 t/m 9 oktober plaats in de EXPO Greater Amsterdam in Vijfhuizen. Na twee jaar geen beurzen zijn we allemaal wel toe aan het opdoen van inspiratie van de meest toonaangevende merken, en dan vooral in het real life. 

En… leuk nieuws! Dit jaar ben ik een van de interieurstylisten die de beurs mee gaat opbouwen en stylen. Wát een gave klus wordt dat! Extra reden om dus even een kijkje te gaan nemen. De plannen die er liggen mag ik nog niet delen, maar ik kan je vertellen dat ze super gaaf zijn! Ongeveer 200 woonmerken tonen jou hun nieuwste collecties, woontips en woontrends. Van Flexa en Karwei tot de representatie van Eigen Huis & Interieur, Stijlvol Wonen én natuurlijk vtwonen herself staat op de beurs met prachtige stijlhuizen om je ogen uit te kijken.

Na zo’n beurs wordt je overspoeld met informatie en weet je van voren niet meer wat achter is. Tijd om mij in te schakelen, zodat ik alles voor je op een rijtje kan zetten. Klik hier voor mijn aanbod:

Abstract Art @

Dutch Design Week

DDW 2022

In opvolging op de vtwonen & design beurs vindt van zaterdag 22 oktober t/m zondag 30 oktober de DUTCH DESIGN WEEK, ofwel de DDW, in Eindhoven plaats. De DDW is een van de grootste design evenementen in Noord Europa waar meer dan 2600 designers van over heel de wereld hun werk en concepten presenteren. Deze beurs is ook favoriet bij mij, omdat je inspiratie opdoet op een meer abstractere manier. Je kunt vaak een eigen interpretatie geven aan een concept of werk wat voor mij als ontwerper ook heel verfrissend is. Daarnaast staan hier ook veel toonaangevende merken die de nieuwste trends presenteren op het gebied van duurzaamheid, technologie en meer. 

Hou mijn blog in de gaten, want na deze beurzen zal ik hier alle trends voor je samenvatten! 

Contact

Let’s get in touch!

Wil jij jouw huis sfeervoller en kleurrijke inrichten? Of heb je als bedrijf behoefte aan een weerspiegeling van de identiteit in je interieur? Wil je een interieuradvies aan huis of juist een volledig interieurontwerp waarbij ik je als interieurstylist volledig adviseer van A-Z? 

Vul het contactformulier in om een vrijblijvende afspraak te maken. Uiteraard kun je me ook bellen of mailen. Wellicht ontmoeten wij elkaar dan binnenkort om samen te gaan werken aan jouw interieur.

Liefs, fabies

fabies als interieurstylist bij buro90
Kleuren en materialen illustratie huisstijl fabies
Email

info@fabies.nl

Address

op uw locatie en interieurpresentaties bij buro90